Jobstudenten

Psychiatrisch ziekenhuis - Campus Stad

Solliciteer

Functieomschrijving

Ben je helemaal in voor wat avontuur? Om te beleven wat warme zorg betekent?
Asster zoekt JOBSTUDENTEN die hun zin voor avontuur en nood aan uitdaging omzetten in warme en kwalitatieve zorg zowel in een zorg als zorgondersteunende functie

VZW Asster is gevestigd in Sint-Truiden en bestaat uit het psychiatrisch ziekenhuis Asster en het psychiatrisch verzorgingstehuis De Passer. Ons zorgaanbod richt zicht naar alle leeftijdsgroepen en wordt aangeboden in gespecialiseerde zorgclusters verspreid over twee campussen. Hier zetten onze meer dan 900 medewerkers zich elke dag met veel passie en professionalisme in om kwaliteitsvolle, warme en veilige zorg te leveren aan onze patiënten en bewoners.

Als lerende organisatie willen we zowel in kader van stage - al eerste werkervaring een partner zijn voor studenten.

Ben je een student op zoek naar een boeiende en leerrijke studentenjob ? Dan is Asster echt iets voor jou! Als student kan je tijdens de vakantiemaanden maar ook tijdens de weekende zomer aan de slag op één van de verschillende afdelingen binnen ons psychiatrisch ziekenhuis en verzorgingstehuis, op voorwaarde dat je momenteel in je 2e of 3e jaar verpleegkunde zit.

Daarnaast kan je ook aan de slag op één van de verschillende ondersteunende diensten, op voorwaarde dat je een richting volgt die aansluit bij het domein (bv. administratie (boekhouding, ICT, enz.)

 

Profiel

Voor studenten die een studentenjob als verpleegkundige willen, vragen we dat je in je 2de of 3de jaar zit.
 

Aanbod

Je komt terecht in…
• een gespecialiseerd ziekenhuis, waar je jouw theoretische kennis kan verrijken en vertalen in kwalitatieve praktijkervaring
• een enthousiast en ervaren team/dienst waar je steeds op kan terugvallen
• een netwerklocatie die nuttig is voor jouw toekomst, zowel in het kader van stage- als tewerkstellingsmogelijkheden
• een omgeving die vlot bereikbaar is en ontwikkelingsruimte biedt 

Deel deze vacature

deel de vacature via social media

Vragen?

stel ze gerust aan

Gaëlle Troukens
of
Evi Schroyen
Stel uw vraag